Vrijdag 24 januari: Top-Sportdag bij The Dukes

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Op initiatief van Joost Kuppens wordt er vrijdag 24 januari een Top-Sportdag georganiseerd voor ouders van sporters, sportbegeleiders en bestuursleden en zelfs voor sponsoren van sportclubs!

Een sportdag met een flink Dukes-tintje: deelname van onze Cubs en workshops over voeding vanuit Gerard Stappershoef samen met Jantien Petersen en Anita Krijnen.
Diverse jeugdsporters vanuit verschillende sportdisciplines doen mee aan een sportcarrousel met verschillende sport- en beweegprogramma’s. Daarnaast zijn er veel workshops voor ouders, begeleiders, bestuursleden en sponsoren.

Avondprogramma bij Rugby The Dukes

Overdag vindt het spektakel plaats bij De Plek, thuisbasis van turnvereniging Flik-Flak. In de avond zijn er workshops op onze eigen club! Het avondprogramma:
19:00 uur: Terugblik dagprogramma

19:15 uur: Coach de Coach voor al onze trainers en coaches

19:15 uur: Breintraining en neurofitness: Bevorderen van welzijn in de maatschappij met speciale aandacht voor reduceren van ziekteverzuim in het bedrijfsleven. Iedere Duke is welkom!

20:30 uur: Breintraining en neurofitness ronde 2: Bevorderen van gezondheid, focus, decison making, concentratie en blessurepreventie in het rugby. Deze workshop is bedoelt voor al onze actieve rugbyers, trainers en coaches!

Aanmelden voor de workshops bij De Plek en bij Rugby The Dukes verloopt via deze website. Meer informatie vindt je in deze flyers:

flyer-top-sportdag-jan-2020

workshops-nader-beschreven

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.