Nieuws van de Jeugdtrip

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Alle spelers van de jeugdteams vanaf de Benjamins tot en met de Colts hebben op 30 december via de mail een brief gehad over de ticketverkoop en het inschrijven voor de Jeugdtrip 2020. In die brief staat de instructie voor het bestellen van een ticket en het inschrijven voor deelname aan de Jeugdtrip.

De ticketverkoop via de webshop vindt deze keer per categorie plaats en ook de start van de verkoop verschilt per categorie, dus lees de brief die je per mail hebt gekregen goed!

Al een aantal jaar gaan we met de Dukes jeugd op trip. Dit is, zo zeggen oud-deelnemers, één van de mooiste rugby ervaringen. Wij ‘ademen’ rugby met alle Dukes, groot en klein, samen en spelen rugbywedstrijden met en tegen buitenlandse teams. We zijn al bij een groot aantal rugbyclubs geweest. Onder andere in Frankrijk, Engeland, Wales, Schotland, Tsjechië en Italië. Onze “Dutch HAKA” en rugbyliederen zijn al vele malen ten gehore gebracht in heel Europa. Iedere Dukes jeugdtrip is uniek en er worden mooie rugby ervaringen opgedaan.

De jeugdtrip is voor alle Dukes jeugdspelers uit de categorieën benjamins, mini’s, cubs, junioren of colts. In verband met verantwoorde begeleiding kunnen we helaas géén guppen en/of turven meenemen en maximaal 15 benjamins.

Voor de jeugd is dit een mooie kans om kennis te maken met rugbytradities in een andere land. Ook zorgt de trip ervoor dat de saamhorigheid binnen de jeugd wordt versterkt.
De jeugdtrip is volgend jaar gepland van vrijdag 24 april tot en met maandag 27 april 2020. De definitieve datums en details over vertrek en thuiskomst krijg je op een later tijdstip – na aanmelding – te horen. Waar we heen gaan blijft een groot geheim! We kunnen wel melden dat we binnen een straal van 800 kilometer van ’s-Hertogenbosch blijven.

Begeleiders van deze reis zijn natuurlijk de jeugdtrip commissie leden, trainers, coaches en/of teammanagers van de jeugdspelers. Begeleiders worden persoonlijk benaderd door de tripcommissie.

We gaan met maximaal 150 personen op reis, inclusief de begeleiding. Daarom zijn er ook dit jaar per categorie maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De kosten voor deelname aan de Dukes jeugdtrip zijn € 225,00 per persoon. Er kan in een of twee termijnen worden betaald. In hoeveel termijnen je wilt betalen kun je in de webshop aangeven bij de aankoop van het ticket.

Verder nog belangrijk om te weten:
– We kunnen helaas niet terugbetalen voor spelers die door onvoorziene omstandigheden toch niet mee kunnen op trip.
– Voor minder draagkrachtige ouders, die het bedrag niet volledig op kunnen brengen, is er een ‘discrete hulp pot’. Hiervoor kan je contact opnemen met bestuurslid jeugdzaken Bart van de Zande via het e-mail adres jeugd@dukesrugby.nl.

Heb je nu nog vragen dan kun je een mail sturen naar het algemene e-mailadres van de tripcommissie:
Dukesjeugdtrip@hotmail.com.

We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen!
De Dukes jeugd tripcommissie,
Joyce, Olga, Robin, Helmer, Bart, Richard, André en Monique.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.