Een nieuwe Dukes app!

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Na maanden stoeien is het enkele mensen gelukt om een nieuwe Dukes app in de lucht te krijgen. Heel erg bedankt. Deze app bevat alle informatie voor als je onderweg bent. Maar natuurlijk staat het meeste op onze website. In de app staat alle informatie over teams, agenda’s, sociale media en de laatste nieuwsberichten overzichtelijk binnen handbereik.

Je moet je wel aanmelden als je deze app wilt gebruiken. Dit omdat wij via de app pushberichten gaan sturen. Dus neem je mobiele telefoon en ga naar https://app.pwadukesrugby.nl en meld je aan. Wij horen graag wat jij ervan vindt. Hieronder een korte handleiding hoe je jezelf aanmeldt.

Met vriendelijke groet,
Irene, Reinder en Dewi.

Je installeert de app op je mobiele telefoon. Ga naar het beginscherm (‘home page’) van de website van rugbyclub The Dukes en klik op de link via het tabblad APP (of dezelfde link hierboven).

 

 

 

 

 

 

 

Nadat je op de link hebt geklikt verschijnt dit scherm:

Je moet je eerst aanmelden. Klik daarvoor op het symbool van een ‘mensje’ rechtsboven. Daarna moet je eerste klikken op ‘aanmelden’ onderaan het login scherm. Vervolgens maak je een snelkoppeling naar deze app via het menu van jouw mobiele telefoon.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.