Contributie en de inning ervan

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Anders dan andere jaren hebben we als bestuur gekozen om de contributie via ClubCollect te laten innen. Dit jaar kan/kon er nog een keuze worden gemaakt tussen het betalen van de contributie in 1 termijn of in 4 termijnen. Dat houdt wel in dat wanneer je kiest voor 4 termijnen dat ze allemaal betaald moeten worden. Een lidmaatschap loopt namelijk per seizoen (augustus – juni) en kan tussentijds niet worden opgezegd. Volgend seizoen kan er geen keuze meer gemaakt worden en betaal je de contributie in 1 keer.

Wil je stoppen bij RC The Dukes dan dien je dit voor 1 juli (van het nieuwe seizoen) door te gegeven aan de ledenadministratie en de penningmeester. Gebeurt dit niet dan blijft degene lid bij RC The Dukes en ben je betalingsverplicht.

Ieder jaar voor het einde van het seizoen komt er een bericht via DigiDukes, de website en de ledenadministratie om op tijd wijzigingen en/of afmeldingen voor deze bewuste datum door te geven. Dus zorg dat je daar zelf goed op let, wij kunnen geen gedachten lezen.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.