Dukes Dames – RC Tilburg

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Senioren

Wat een wedstrijd! Zondag 13 oktober nam Dukes Dames 1 het op tegen de dames van Rugby Club Tilburg in Uden, bij RC Octopus waarmee wij een clusterteam vormen.
Het beloofde een spannende en zware wedstrijd te worden. Dat was het zeker! Vanaf de eerste minuut werd er fel gestreden om de bal. Door hard werk van iedereen wisten onze meiden als eerst de tryline te bereiken. Maar de dames uit Tilburg vochten net zo hard terug en daardoor vielen over en weer enkele try’s. De eerste helft werd afgesloten met een gelijke stand op het scorebord: 17-17.

In de tweede helft van de wedstrijd zouden de meiden alles op alles moeten zetten om de winst in handen te krijgen. Onze meiden wisten al snel opnieuw de tryline te bereiken en kwamen op 22-17 voorsprong te staan! De dames uit Tilburg waren echter niet van plan als verliezers het veld te verlaten. Zij wisten nog een tandje bij te zetten, door enkele mooie acties kwamen zij op een voorsprong te staan die onze dames niet meer konden inhalen. De wedstrijd werd verloren met 22-41.

Maar wat hebben onze dames staan shinen op het veld! Iedereen heeft alles gegeven en nog een beetje extra, de ontlading was dan ook groot na afloop. Dames van Rugby Club Tilburg dankjulliewel voor de toffe en sportieve wedstrijd. Hard tegen hard, maar zoals altijd fair. Wij kijken nu al uit naar de returnwedstrijd!
#dukesdames #dukesrugby #vrouwenrugby #rugbynederland #competitie #eersteklasse #rugbywomen

?Fotocredits; @angelahaasfotografie @RCOctopusUden

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.