Vanaf 27 mei tot 17 juni: geen rugby maar archery!

 In Clubnieuws

Het WK Archery start begin juni in ’s-Hertogenbosch en dat heeft consequenties voor The Dukes. Althans voor ons veld, ons clubhuis én het Zuiderpark. Deze zijn dan namelijk volledig bezet. Het ‘afbreken’ van het rugbyveld start in de week van 27 mei (dus na het jeugdtoernooi) en alles is weer in originele staat rond 18 of 19 juni.

Betekent dat er vanaf 27 of 28 mei niet meer getraind kan worden bij The Dukes of in het Zuiderpark. Alternatief is natuurlijk mogelijk op het strand van de Zuiderplas, in de Bossche Broek of praat eens met Robin van Boven, die had in winterse tijden ook leuke alternatieve trainingen in de stad. Stem dit even goed met elkaar af. Materialen kunnen natuurlijk gewoon meegenomen worden vanuit het materialenhok, zolang deze allemaal weer keurig terugkomen is dat geen enkel probleem.

Voor meer informatie kun je deze brochures lezen maar ook terecht op de website van het wereldkampioenschappen handboogschieten.

Na afloop worden het veld, clubhuis en de kleedkamers weer gereed gemaakt voor The Dukes en de seizoenafsluiting.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.