Ontvangst Colts op Stadhuis gemeente ‘s-Hertogenbosch

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Op dinsdag 28 mei worden onze kersverse Nederlandse Kampioenen om 17:30 uur ontvangen op het Stadhuis van de gemeente ‘s-Hertogenbosch door de wethouder van (onder andere) sport dhr. Huib van Olden. Het plan is dat de spelers en hun genodigden (de ruimte is beperkt) om 17.15 uur met de beker lopend (en zingend) vanaf het clubhuis naar het stadhuis te lopen. De ontvangst zal ongeveer een uur duren. Hoe laat de balkonscene begint is nu nog niet bekend.

Voor diegenen die er niet bij (kunnen) zijn. De hoffotograaf van de Colts zal zorgen voor voldoende foto’s en de gemeente maakt er een filmpje van voor de website en/of social media.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.