Colts en Dukes 3 Kampioen

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

To the victor go the spoils.

En overwonnen is er afgelopen weekeind. Onze club is Kampioen van Nederland bij de Colts!

Een onwaarschijnlijk knappe prestatie gezien het niveau waarop de huidige colts generaties mogen presteren. De competitie is moordend en er is in het Zuiden nog een club die al een plaatsje had ingeruimd voor de felbegeerde beker. Na drie keer verlies tegen Breda in de competitie vonden de Dukes dat het tijd werd om de enige wedstrijd die er echt toe doet zelf maar te winnen: de Finale.

Wat een strijd, wat een emotie, overweldigend om te zien hoe onze jonge gasten zich uit de naad vochten voor de club maar vooral voor elkaar! De strijdlust en teamspirit van onze colts zijn wat mij betreft een voorbeeld voor de hele club. Ik ben trots dat ik als voorzitter namens het Bestuur de colts mag feliciteren met hun zwaarbevochten , maar o zo mooie overwinning!

Om het weekeind en het seizoen nog mooier te maken speelde Dukes 3 gisteren in Utrecht een thuiswedstrijd tegen URC 2.

12 man van Utrecht en een stuk of 100 van de Dukes zagen Dukes 3 op de eerste plaats eindigen, 2 punten voor hun directe concurrent. Daarmee is Dukes 3 dus de terechte kampioen van de derde klasse zuid west en kersverse tweedeklasser! Namens het Bestuur mag ik de mannen van good old Gary dan ook van harte feliciteren met hun zeer verdiende promotie! (En Joost)

Eric van der Zande.

Van de redactie: we hebben heel veel foto’s. Die staan natuurlijk op de website. Hieronder een van de foto’s van Dukes 3. Op de home pagina de foto van onze Colts.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.