Labbekakkers vs. Kerstkranjes

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

De jaarlijkse traditionele kerstwedstrijd was weer een gezellig genoegen. Met erg veel publiek langs de kant namen twee Dukes selectieteams aangevuld met enkele gastspelers het tegen elkaar op. Opvallend was:

  1. Dat een team heel er veel voorwaartse passes gaf en
  2. Dat het weer eindigde in een gelijkspel.
  3. Het weer niet duidelijk was wat de eindstand was: 22 – 22 of net als vorig jaar 44 – 44.

Na afloop was het erg gezellig in het clubhuis waar ‘passende’ wedstrijdshirts verkocht werden (de opbrengst ging naar de jeugdtrip) en – na aankoop – wedstrijdshirts gepast werden. Knap hoe die veteranen zich nog in zo’n shirtje kunnen wurmen.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.