Dukes Supporters App

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

UPDATE SUPPORTERS APP:
Achter de schermen wordt er door verschillende mensen hard gewerkt om de vervanger van onze App zo snel mogelijk beschikbaar voor jullie te hebben. Vervanger? Ja de App zoals je hem hebt gekend komt niet meer terug en zijn vervanger zal niet te downloaden zijn in de verschillende App-stores. De vervangende App zal worden aangeboden als Progressive Web App (PWA) en deze kan je dan op je smartphone of tablet installeren. Wanneer en hoe je dit kan doen leggen wij jullie uit via onze verschillende kanalen op het moment dat de PWA gepubliceerd wordt.

Vanwege de beleidswijzigingen voor zowel Android als iOS KAN de huidge App (als je deze nog op je telefoon hebt staan) niet meer aangepast worden. Dit betekend dat de informatie op de app niet meer actueel is. Voor actuele informatie verwijzen je naar onze website en onze overige mediakanalen zoals Facebook, Twitter en DigiDukes.


Wegens een beleidswijziging bij onder andere iOS en Android is onze Dukes Supporters App momenteel NIET te downloaden in de App Store (iOS) en Play Store (Google). Door deze beleidswijziging zijn wij momenteel ook niet in staat de huidige app (mocht je deze nog op je device hebben staan) aan te passen. Achter de schermen zijn wij momenteel druk bezig om het probleem spoedig verholpen te hebben zodat jullie de App weer kunnen downloaden en wij als club weer wijzigingen kunnen doorvoeren.

Onze website is gewoon up-and-running en helemaal up-to-date, dus gebruik deze momenteel als informatiebron of houd onze sociale media account, zoals Facebook en Twitter, in de gaten voor nieuws.

Wij houden jullie op de hoogte wanneer de App weer beschikbaar is om te downloaden.

 

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.