Senior Rugby Academy Zuid

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Senioren, Rugby Nederland

Op dinsdag 4 september is op de velden van rugbyclub The Dukes in Den Bosch de Senior Rugby Academy Zuid van start gegaan. In nauwe samenwerking met Rugby Nederland in Zuid-Nederland een Academy voor de oudere jeugd opgericht waar 18 spelers beginnen aan hun vervolgopleiding na de Rugbyacademies.

Met de oprichting van de Senior Rugby Academy Zuid als onderdeel van in het opleidingstraject – de Pathway – van de Nederlandse Rugbybond bestaat vanaf nu de mogelijkheid om dit High Performance programma ook in Zuid-Nederland te volgen.

Het High Performance programma bestaat uit trainingen op het gebied van skills en voor kracht plus conditie. Het programma wordt begeleid door een fysiotherapeut en een diëtiste.

Trainers zijn Robin Kinnegin en Caro Bakker. Frank van den Heuvel verzorgt het programmamanagement. Roel van den Schoot begeleid de academy als fysiotherapeut. Zij worden geassisteerd door Andrew Svenningsen. Met regelmaat zal er ook door bondscoach Gareth Gilbert en andere trainers van het NTC een training worden gegeven. De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagochtend en vrijdagmiddag op het terrein van Rugbyclub The Dukes aan de Limietlaan.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.