Trainingen gestart

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Gisteren – op 17 juli – zijn de pre-season trainingen voor de heren senioren gestart. De aanvangstijd – voorlopig 19:30 uur – was voor een aantal een verassing maar uiteindelijk hadden Richard en Alex toch zo’n 30 man bij elkaar en op de andere helft Gary ook een behoorlijke groep.

Als er genoeg vrijwilligers zijn is de bar vanaf 2 augustus geopend op donderdagavond. Vrijwilligers kunnen zich (vooraf) aanmelden bij Will van der Steen via dit e-mail adres. Wanneer de bar op dinsdagavond open gaat is nog niet bekend. We zijn in afwachting van nieuwe vrijwilligers.

De oefenwedstrijden tref je – voor zover dat nu bekend is – aan in de wedstrijdagenda of de evenementenagenda op de website.

Op 2 augustus starten de dames met hun pre-season training (ook om 19:30 uur). Wanneer de trainingen voor de jeugd starten laten we je nog weten.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.