Pleuni Kievit “Australia it is”

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Afgelopen 24 juni won het Nederlands Dames 7’s team met Pleuni Kievit overtuigend het eerste leg van Europees Kampioenschap in de Trophy Poule. Op 7 en 8 juli wordt het tweede leg gespeeld in Szeged (Hongarije). Daarna vertrekt Pleuni naar Australië.

“Ik kan het nog steeds niet geloven maar ik ben gevraagd om voor de University of Queensland te spelen in de AON competitie. Op 25 Juli vertrek ik daarom voor drie maanden naar Australië. Vorig jaar hebben zij deze competitie gewonnen dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. Deze kans kan ik niet afslaan!

Deze trip komt overigens uit mijn eigen portemonnee en, het is cliché, maar alle steun is welkom”.

Als je Pleuni wilt steunen dan kun je een bijdrage over maken naar bankrekening NL86 INGB 0006 0985 11 ten name van Mw. P. Kievit.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.