Dukes jeugdtoernooi 26 mei 2018

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Komende zaterdag 26 mei nemen weer tientallen teams deel aan ons jaarlijkse jeugdtournooi. Vanuit de Dukes nemen de Turven, Benjamins, Mini’s, Cubs en Junioren teams deel. De wedstrijden starten om 10:00 uur maar al vanaf 9:00 uur is iedereen van harte welkom.

De wedstrijden zullen ongeveer om 16:00 uur eindigen, de definitieve tijd weten we als we het wedstrijd- schema klaar hebben, dit zal aan het eind van deze week zijn en zodra dit schema af is zal dit hier worden gepubliceerd.

Meer informatie over dit toernooi – zoals huisregels, toernooiopzet, parkeerplaatsen en veldindeling kun je hier downloaden.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.