Nieuwe fysiotherapeut

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Via deze weg wil ik mij als nieuwe aanwinst op de club graag even voorstellen! Sommige van jullie zullen mij al hebben zien lopen en met sommige van jullie heb ik ook al contact gehad. Sinds begin februari ben ik als fysiotherapeut verbonden met de club. Mijn naam is Roel van der Schoot, ik ben 29 jaar en woon in Den Bosch. Inmiddels ben ik 2 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Na enkele maanden in een kinderziekenhuis in India te hebben gewerkt, ben ik gaan werken als algemeen fysiotherapeut in een zelfstandige praktijk. Tijdens deze periode heb ik ontdekt dat wat mij het meest interesseert, het werken met sporters is. Vandaar dat ik er ook niet lang over na hoefde te denken toen Maikel Weijers mij vroeg of ik interesse had om als fysiotherapeut bij The Dukes aan de slag te gaan.

Hoewel ik zelf vroeger altijd heb gevoetbald, heb ik ook een hele korte rugbycarrière gehad. Dit houdt in dat ik na drie trainingen al af moest haken met een blessure. Maar in deze korte periode ben ik rugby wel gaan waarderen als sport. Met name door de teamgeest en het gevoel van samenhorigheid wat bij de sport hoort. Dat dit bij de sport hoort is in de afgelopen maand weer bevestigd.

De werkwijze die ik als fysiotherapeut hanteer is het combineren van hands on met hands off therapie om tot een optimaal herstel te komen. Dit komt er op neer dat klachten behandeld zullen worden met een combinatie van massage, mobilisaties, taping en dry needling, en het geven van oefeningen of het opstellen van een trainingsschema.

Ik zal op de dinsdag- en donderdagavonden te vinden zijn op de club in de fysioruimte tegenover de trap naar beneden. Vanaf 20:00 uur ben ik in principe vooral beschikbaar voor de selectie. Maar tot 20:00 uur is iedereen welkom om langs te komen om zijn of haar problemen of klachten aan het bewegingsapparaat voor te leggen aan mij. Ik zal altijd mijn best doen om je te behandelen of te adviseren, met een volledig en zo snel mogelijk herstel als doel.

Mocht je me ergens anders zien dan in de fysioruimte, mag je me altijd aanspreken om je klacht aan me voor te leggen.

Ik hoop jullie allemaal zo weinig mogelijk te zien op mijn spreekuur of in de fysio ruimte. Maar mocht het nodig zijn, Tot dan!

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.