Inschrijving voor NK 7’s 2018

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Omdat we laatste jaren niet meer mee hebben gedaan lijkt het ons een goed plan om dit jaar weer Dukes 7’s teams samen te stellen voor de Nederlandse Kampioenschappen Sevens 2018. Voor de Dames- en Heren-teams is er dit jaar geen kwalificatie- toernooi en mag per vereniging één team worden aangemeld. Clusterteams zijn niet toegestaan. De NK Sevens voor senioren zal gehouden worden op zondag 3 juni 2018 op het Nationaal Rugby Centrum in Amsterdam.

Voor Colts, Junioren en Cubs zal dit jaar weer een kwalificatie- toernooi – voorronde – gehouden worden. Deze wordt op 19 mei 2018 gespeeld bij diverse verenigingen in het land. De Colts en Junioren mogen zich wel met meerdere teams inschrijven. Maar alleen eigen teams en bestaande clusterteams uit de reguliere competitie kunnen zich als team inschrijven. Na de kwalificatie spelen de beste 16 jeugdteams in alle categorieën het NK Sevens op zaterdag 2 juni 2018 ook op het NRCA in Amsterdam.

Aanmelden doe je met een team van ten minste 15 personen via je coach en uiterlijk vrijdag 6 april. Inschrijven kan alleen via de wedstrijdsecretaris Marcel van Poelwijck.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.