Winterprogramma The Dukes

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Wie denkt dat de komende weken er als gevolg van de winterse feestdagen niets te doen is bij The Dukes vergist zich. Er is nog genoeg te doen aan de Limietlaan.

Op zaterdagochtend de 23e worden de trainers getraind.

Na de Kerst wordt op donderdagavond 28 december de traditionele Labbekakkers vs. Kerstkransjes wedstrijd gespeeld. Een mooie gelegenheid om lekker uit te waaien tussen de feestdagen door. Kick-off om 20:30 uur maar het clubhuis zal eerder open zijn.

Op 1 januari om 16:00 uur zijn alle leden, fans, sponsors, vrijwilligers en andere betrokkenen bij The Dukes van harte uitgenodigd in ons clubhuis op de nieuwjaarsreceptie. Ongetwijfeld zal onze voorzitter op zijn eigen wijze weer wat inspirerende woorden voor ons hebben (en hij zal ons dankbaar zijn voor deze aankondiging).

Zondag 7 januari 2018 mag ons derde team het seizoen aftrappen met de wedstrijd Dukes 3 -USRS 2 om 14:30 uur aan de Limietlaan. De wedstrijd tussen nummer 8 en nummer 12 in de derde klasse Zuid. Als ons gepromoveerde derde team wint, dan sluiten ze aan bij de middenmoot. Verliezen ze dan wordt het – met een versterkt HRC in de achtervolging – knokken tegen degradatie.

Vrijdag 12 januari kunnen zowel de senioren als de jeugd de keel schrapen. Vanaf 19:30 is er voor de Turven, Benjamins, Mini’s, Cubs en Junioren een rugbyquiz georganiseerd en worden de rugbyliedjes voor de jeugdtrip geoefend. Daarna om 20:30 uur volgt een pubquiz en een karaoke night voor de Colts en de senioren.

Zaterdag 13 januari brandt de competitie weer op volle kracht los voor alle teams. Op die dag spelen in ieder geval Colts 1 en 2 een thuiswedstrijd. Dukes 1 speelt de eerste wedstrijd in de tweede fase van de ereklasse: de nationale plate competitie. Tegen wie en waar is nu nog niet bekend.

Op zondag 14 januari is het weer ‘derby-day’ met thuiswedstrijden van Dukes Dames 1 en Heren 3 tegen de eerste teams van RC Tilburg. Waarschijnlijk lekker veel mensen langs de lijn en we kunnen allemaal het coachen van oud-Dukes 1 captain Boudewijn de Rouw bij het Tilburgse herenteam komen bewonderen. Kick-off van Dukes Dames 1 tegen RC Tilburg om 12:00 uur en om 14:30 uur Dukes 3 vs. RC Tilburg 1.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.