Train-de-trainer

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Al een aantal jaren geleden hebben we afgesproken dat we de verbinding tussen onze jeugd en senioren continue willen verbeteren. Daarvoor is Frank van den Heuvel hoofdtrainer bij de jeugd geworden.

Op verzoek van de jeugdtrainers worden daarom voor hen een aantal dagen georganiseerd voor ondersteuning en opleiding. Dit zijn de zogenaamde ‘train-de-trainers‘ (verder TT)-sessies.

Komende woensdag 25 oktober wordt daarom van 18:00 tot 20:00 uur voor de jeugdtrainers van The Dukes de tweede sessie georganiseerd. Deze sessies zijn speciaal gepland voor trainers, clustercoaches en specialisten om onderling informatie uit te wisselen en om van elkaar te leren. Daarom is er op TT-dagen geen jeugdtraining of wedstrijd.
Volgens de deelnemers was de eerste sessie succesvol en vooral leerzaam. De volgende TT-sessies zijn dit seizoen gepland op:
zaterdag 23 december;
woensdag 21 februari en
woensdag 18 april.

Het is de bedoeling dat alle jeugdtrainers aanwezig zijn. De trainingen van de Benjamin’s en Mini’s gaan op woensdag 25 oktober, woensdag 21 februari en woensdag 18 april dus NIET DOOR. Heb je hier vragen over dan kun je daarmee terecht bij ons bestuurslid voor de jeugd Bart van de Zande.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.