‘The Dukes is m’n tweede thuis’

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws

In het Brabants Dagblad van zaterdag 8 juli 2017 staat een interview met Gerard Viguurs.

Het einde van een tijdperk. Gerard Viguurs stopt met rugby bij The Dukes. Een terugkeer zit er écht niet in. Hij is met zijn gezin naar Aruba vertrokken.

‘De keuze om te stoppen bij The Dukes was geen moeilijke, maar een heel natuurlijke. Buiten het feit dat ik 38 jaar ben, ben ik afgelopen maandag met mijn gezin vanwege mijn werk voor vier jaar naar Aruba vertrokken. Aan de ene kant is het fijn dat ik nu in het buitenland zit. Misschien was het anders na de zomer weer gaan kriebelen, dat zit wel in mij. Helemaal nu Alex Chang en Richard van den Broek de trainers worden. Ik heb ze allebei hoog zitten.”

Lees verder in het Brabants Dagblad

Lees het complete artikel in de papierenuitgave van het Brabants Dagblad of als je een digitaal abonnement hebt in de digitale versie van deze krant.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.