Pleuni naar 7’s Kazan

 In Clubnieuws, Dukes Abroad, Nieuws, Rugby Nederland

In het weekend van 8 en 9 juli wordt de tweede leg van de 2017 Women’s Sevens – Grand Prix Series (EK 7s) gespeeld. Deze wordt gehouden in Kazan, Rusland. De Dames 7’s komen uit in Poule A en spelen hier tegen Rusland, Wales en Italië. Ook dit weekend zal Pleuni het team op sleeptouw nemen als aanvoerdster.

Het speelschema van de Dames 7s ziet er als volgt uit:

De Dames 7’s eindigde in leg 1 van de Series (Brive, Frankrijk) helaas op de laatste plaats van het toernooi. Een grote teleurstelling voor het team en staf. Omdat de nummers 11 en 12 rechtstreeks degraderen naar de Trophy Poule zal in Kazan gespeeld worden voor behoud in de competitie. Dit is een grote uitdaging omdat de nummer 12 altijd in de poule zit met nummer 1, 6 en 7. Om zeker te zijn van behoud is een plek bij de bovenste acht wenselijk, wat betekend dat het team minimaal bij de beste 2 nummers drie van de poule moet eindigen.

Wij wensen Pleuni, Richard en de rest van het team veel succes in Kazan.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.