Technische Staf The Dukes komende jaren

 In Clubnieuws

Hallo Dukesvrienden,

Het heeft even geduurd maar er is witte rook: de technische staf voor de komende jaren is op een haar na compleet.

Met Alex Chang als hoofdcoach , bijgestaan door Richard van der Broek als backscoach zijn we verzekerd van een enorme berg kwaliteit en kennis. Beiden zijn voor ons geen vreemden en het bestuur is dan ook trots dat we aan de hand van deze twee toppers het door ons gekozen pad gaan bewandelen.

Zowel Alex als Richard hebben inmiddels jaren ervaring op het hoogste prestatieniveau van Nederland en de ambitie en liefde voor het rugby spat er van af.

Vanaf nu gaan prestatie en development bij de Dukes hand in hand. We hebben een structuur neergezet die garandeert dat de juiste mensen op de juiste plaats functioneren:

Alex Llop is vanaf heden beoogd bestuurslid rugbytechnische zaken, Boudewijn de Rouw is clustercoach prestatieteams, Enrico Berlenghi is clustercoach breedtesport, Robin Kinnegen is clustercoach voor de CJC en voor de GTBM verwachten we op korte termijn rond te zijn.

We gaan extra werk maken van het opleiden van trainers en officials, bij voorkeur gewoon in ons ‘Eigen Huis’ aan de Limietlaan.

Het laatste woord is natuurlijk zoals altijd aan de spelers: motivatie, inzet, passie en ambitie, als dat goed zit, is er geen enkele twijfel over de toekomst van het Bossche rugby.

Namens het bestuur,
Eric van der Zande

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.