Dukes jeugdtoernooi 2017

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Zaterdag 10 juni is in ‘s-Hertogenbosch weer het legendarische Jeugdtoernooi 09.30 – 16.00 uur.

Circa 60 teams zullen hieraan deelnemen. Maar dat kan uiteraard niet zonder vrijwilligers. Wie zoeken we? Nou gewoon iedereen! Bar- en keukenprinsen en -prinsessen, flierefluiters om de wedstrijden te fluiten, subsecretariaatbemanning en nog veel meer.

Zet deze datum alvast in je agenda en hou de communicatie hierover in de gaten zodat je je snel op kunt geven. Natuurlijk mag je je ook alvast aanmelden bij Martina. Vele handen maken licht werkt, dus meld massaal aan!


Reminders! Heb je je ingeschreven als vrijwilliger voor zaterdag, vergeet niet op tijd te komen. Check nog even op http://dukestoernooi.voorregistraties.nl hoe laat je begint.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.